Business Support

Consultanță

Consultanță în procesul de comunicare din medierea negocierilor sau/și conflictelor dintre angajator și salariați, public/privat.

Sesiuni de training

Sesiuni de training pentru grupuri pe teme de economie și psihologie deja ofertate de noi sau la cerere

Cu noi îți construiești atitudinea potrivită!

Reprezentarea mentală ne creează perspectiva proprie asupra unei situații de viață, profesionale sau personale. În funcție de cum facem această reprezentare, perspectiva ne va fi mai mult sau mai puțin utilă în împlinirea obiectivelor sau optimizarea personală.
Prelucrarea credințelor de viață, interpretarea realității noastre sau a celorlați, dezvoltarea și utilizarea abilităților la un nivel optim al potențialului, sunt câteva dintre setările mentale pe care le putem face astfel încât să ne atingem scopurile personale sau profesionale.
In cadrul serviciilor de tip Life Support și Business Support colaborăm și construim împreună la perspectiva potrivită obiectivelor dumneavoastră.

Cei interesati de un parteneriat pe teme din sfera economica, psihologică și socială precum și cei care își doresc sa ne aibă ca invitați la diverse evenimente în care se promovează schimbarea, dezvoltarea, evoluția personala și colectiva ne pot solicita o întrevedere în cadrul căreia să stabilim un cadru pentru o posibilă colaborare.

FORMULAR DE CONTACT

*Pentru programari si colaborari completati formularul de contact de mai jos

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr