Modalitati de plata

Iti oferim momentan urmatoarele modalitati de plata:

Schimburi & Returnari

Daca, din orice motiv, dupa ce ai receptionat comanda, nu esti multumit de produsele primite, le poti returna fara probleme.

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anunti despre intentia de a returna produsele.

In caz de retunare a bunului deteriorat sau cu semne de uzura ce depasesc limitele gestionarii obisnuite, MINDSET LIFE & BUSINESS SUPPORT BV S.R.L.  poate percepe de la cumparator o compensatie care sa acopere costul deteriorarii sau uzurii bunului; valoarea acestei compensatii poate fi dedusa din pretul de vanzare care urmeaza sa fie rambursat cumparatorului.

Pentru a returna unul sau mai multe din produsele achizitionate, te rugam sa completezi formularul de retur, primit in colet, specificand numarul comenzii si modalitatea de compensare:

  1. inlocuirea produsului  returnat cu un altul disponibil pe www.Mindset4u.ro;
  2. primirea contravalorii produsului returnat, (valoarea acestuia în momentul achiziției).

Daca alegi inlocuirea produsului cu un alt produs iar valoarea celui din urma este diferita de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:

– daca produsul ales este mai ieftin, iti vom returna diferenta in contul bancar;

– daca produsul ales este mai scump, vei plati diferența ca în cazul oricarei alte comenzi.

Daca alegi primirea contravalorii produsului, te rugam sa completezi rubrica despre datele bancare, din formularul de retur . Rambursarea banilor va avea loc imediat sau cel tarziu in 14 zile calendaristice de la data primirii de catre noi  a formularului de retur. MINDSET LIFE & BUSINESS SUPPORT BV S.R.L. poate amana rambursarea platii  pana la primirea marfii returnate sau pana la prezentarea dovezii de returnare de catre Cumparator, in functie de situatia care se va produce prima.

Daca ai platit ramburs sau prin Ordin de Plata vom transfera banii, in contul specificat de tine; daca ai platit prin intermediul platformei PlatiOnline Banca Transilvania, iti vom credita contravaloarea produsului din tranzactia initiala.

Ne instiintezi telefonic, la numarul: +40745029490 sau prin email, la adresa office@mindset4u.ro, de intentia de a face retur.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Garantia produsului

Produsele comercializate de magazinul nostru online sunt originale, achizitionate din Uniunea Europeana de la distribuitori autorizati.

Termenul de garantie oferit de catre MINDSET LIFE & BUSINESS SUPPORT BV S.R.L. clientilor sai este de 30 de zile pentru deficiente neimputabile consumatorului. Fiecare produs livrat catre tine va fi insotit de certificatul de garantie. Produsele cu un termen de garantie mai mare vor avea specificat acest lucru. Garantia oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare.

MINDSET LIFE & BUSINESS SUPPORT BV S.R.L. ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta, repararea produsului, inlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Telefonul consumatorului – Infocons

021-9551 (linie telefonica cu tarif normal) – Se pot obtine informatii privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamatie in atentia Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor.